+31 (0) 76 5329624 NL EN

INFO AU PAIR

Ben je nieuwsgierig naar de Nederlandse taal en cultuur?
Wil je zelfstandiger worden en jezelf beter leren kennen?
Hou je van kinderen en ga je graag met ze om?
Lees dan snel verder, en ontdek of je au pair kunt worden via Au pair Agency Mondial.

Een au pair van Au Pair Agency Mondial is een jonge vrouw tussen de 18 en 30 jaar. Ze is nieuwsgierig naar andere culturen, houdt van kinderen en is bereid mee te helpen in het huishouden. Ze heeft een beroepsopleiding voltooid - of volgt een dergelijke opleiding - bij voorkeur in de zorg, het onderwijs of met een andere sociale oriëntatie. Ook heeft zij aantoonbaar relevante ervaring op dit vlak, bijvoorbeeld als oppas of stagiaire.

Kandidaten uit alle werelddelen zijn in beginsel welkom bij Au Pair Agency Mondial.

De au pair spreekt Engels en is communicatief vaardig. Zij stelt zich open op richting zowel ouders als kinderen.

Ze schikt zich naar de wensen van de ouders voor wat betreft de opvoeding van de kinderen. En ze houdt zich aan de algemene regels die in huis gelden. Ze is flexibel en bereid om het gezin te ondersteunen.

Vanuit deze rol brengt ze haar cultuur en authenticiteit mee, en deelt deze met het gastgezin.

De au pair is kortom vooral gericht op culturele uitwisseling en ondersteuning van het gastgezin. Ze functioneert altijd op basis van gelijkwaardigheid met de leden van het gastgezin. Een au pair is dus geen nanny of werknemer, maar een volwaardig lid van het gastgezin.

Ten minste paar keer per jaar wordt door Au Pair Agency Mondial een excursie georganiseerd waaraan de au pair deel kan nemen. Deze activiteiten zijn gericht op het (beter) leren kennen van de Nederlandse samenleving en cultuur.

Te denken valt aan het bezoeken van een grote stad (bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Rotterdam, Den Haag, Tilburg), een beroemd museum (bijvoorbeeld het Gemeentemuseum, het Scheepvaartmuseum, het Nederlands Openluchtmuseum, het Rijksmuseum, het Anne Frankhuis of het Van Goghmuseum), of een nationaal park (zoals De Biesbosch, de Loonse en Drunense Duinen of de Hoge Veluwe).

Interesse/vragen?

Mocht je nog vragen hebben, of belangstelling hebben om au pair te worden via Au Pair Agency Mondial neem dan gerust contact met ons op.

Do you have any questions?
Please contact us

Please set data:
Something went wrong. Please try again later
Your message was send successfully

or call us:

+31 (0) 76 5329624

*Please fill in all fields