+31 (0) 76 5329624 NL EN

INFO GASTGEZIN

Een au pair in huis biedt vele voordelen. Zo helpt zij het gastgezin met de verzorging van de kinderen, en neemt u wat licht huishoudelijk werk uit handen. Daarnaast brengt de au pair haar eigen cultuur en authenticiteit naar uw huis.

Als gastgezin geniet u aldus van een zeer flexibele vorm van kinderopvang, krijgt u ondersteuning bij het huishouden en vindt er een culturele uitwisseling plaats tussen de au pair en uw gezinsleden.

De au pair komt naar Nederland in het kader van culturele uitwisseling. Het doel van haar verblijf is een kennismaking met de Nederlandse samenleving en cultuur. Als gastgezin geeft u haar die gelegenheid, onder andere door haar de mogelijkheid te bieden om taallessen te volgen.

Zij verblijft maximaal 12 maanden bij een gastgezin. Daar draait zij mee in de dagelijkse routine, om zodoende de Nederlandse cultuur en gewoonten te ervaren. Ook viert zij de (nationale) feestdagen samen met u. De au pair is geen werknemer, maar wordt tijdens haar verblijf beschouwd als een volwaardig lid van uw gezin.

Interesse/vragen?

Deze informatie is uiteraard niet compleet. Mocht u nog vragen hebben over uw rol van gastgezin bij het opnemen van een au pair in uw gezin, neem dan gerust contact met ons op.

Ook voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek kunt u bij ons terecht.

Do you have any questions?
Please contact us

Please set data:
Something went wrong. Please try again later
Your message was send successfully

or call us:

+31 (0) 76 5329624

*Please fill in all fields